Talenten + verbinding + positiviteit = succes

Uit een groot aantal onderzoeken én de dagelijkse praktijk blijkt dat medewerkers en teams steeds meer behoefte hebben aan aandacht voor positiviteit en het denken in oplossingen in plaats van problemen. Stilstaan bij de vraag ‘wat gaat er allemaal goed’ in plaats van ‘wat is er allemaal mis’. Focus op succes, talenten, kracht en energie, het potentieel van teams. Dat leidt namelijk tot meer verbinding, betrokkenheid en werkplezier.

Als trainer faciliteer ik teams om vanuit kracht met elkaar samen te werken en de performance te verbeteren. Met waardering voor de verschillen en de mogelijkheden die dat biedt om als team uit te blinken. Aan de hand van feedback en verdiepte gesprekken elkaar opnieuw ontmoeten.

Ik maak daarbij graag gebruik maak van drijfveren en kijk naar wat mensen beweegt, wat energie geeft of kost en wat dit zegt over iemand persoonlijk, teams en samenwerking. Dit doe ik aan de hand van de drijfveeranalyses van Management Drives die op een praktische manier inzicht geven in drijfveren van teamleden én teams.

 160511 - foto MD drijfveren