Werken vanuit talent en kracht: dat gun ik iedereen

Na mijn studie Personeel wetenschappen heb ik de afgelopen 20 jaar binnen grote zakelijke dienstverleners werkervaring opgedaan in een diversiteit aan functies, binnen HR en sales. Een periode waarin ik heb kennis gemaakt met alle facetten van het werken in een corporate omgeving inclusief de dynamiek, hectiek, energie en complexiteit die daarbij hoort.

Terugkijkend op die periode was mijn drijfveer eigenlijk altijd de persoonlijke interactie met mensen om mij heen. Als accountmanager werd ik vooral blij van zeer tevreden klanten en binnen HR kreeg ik energie van het in beweging brengen van individuen en teams. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in vragen als ‘wat boeit mensen in hun werk? Doen ze echt wat bij ze past? Worden ze er gelukkig van? Wordt er binnen het team het maximale uit mensen gehaald? Maakt de organisatie genoeg gebruik van hun drijfveren en talenten? Allemaal thema’s waarbij het draait om de voor mij centrale vraag:

Hoe kunnen mensen, teams en organisaties maximaal van hun talenten gebruik maken om daarmee zo gelukkig en succesvol mogelijk te zijn?

Vanuit de overtuiging dat als mensen dichtbij zichzelf kunnen en durven leven, ze hun unieke talenten en drijfveren kunnen inzetten, ze van grote betekenis voor zichzelf en anderen zijn en een grote toegevoegde waarde voor teams en organisaties hebben.

Dit zorgde ervoor dat ik aanvullende opleidingen ben gaan doen en in 2014 de stap heb gezet om zelfstandig coach | trainer | learning & development consultant te worden. Dat geeft mij de ruimte om mensen en teams daarin de begeleiden en inspireren. Ik doe dat met hoofd en hart en werk het liefst vanuit positiviteit met vertrouwen in de kracht en drijfveren van mensen.

Een keuze waar ik nog geen dag spijt van heb!

 

2015 Coachen met Voice Dialogue

2014 Opleiding Coaching voor Professionals – School voor Coaching (STiR gecertificeerd)

2013 Opleiding Management Drives (gecertificeerd op individueel, team en organisatieniveau)

2009 Micro-insurance Leadership Experience in Gambia

2005 Opleiding MBTI (Myers Briggs Type Indicator, gecertificeerd)

2001 Training Focus on Strategy & Development IMD te Lausanne

1997 Personeelwetenschappen Universiteit Tilburg

1995 Human Resource Management Strathclyde University te Glasgow

Voor een volledig CV, zie bijgevoegd bestand:

CV Linda Witte 2016