Klantervaringen

… Als je hobby je werk mag zijn …

Met Linda heb ik de afgelopen jaren intensief samengewerkt rond een aantal strategische L&D onderwerpen. Linda is een uitstekende professional die haar vak verstaat. Ze is in staat ingewikkelde projecten in complexe organisaties succesvol af te ronden door haar sterke inhoudelijkheid, maar zeker zo belangrijk is dat ze een zeer prettige persoon is om mee te werken. Ze is transparant, komt afspraken na, legt uitstekende contacten met de mensen binnen HR en de business (van hoog tot laag) en is een teamplayer-pur-sang. Ik kan Linda van harte aanbevelen voor interim/cconsultancy-opdrachten, en daarnaast is ze ook nog een prima coach.
Loek Mensink, Head of Talent, Leadership & Organisational Development at ANWB.

Linda heeft bij ons op de afdeling People Organisation Development HEINEKEN een interim opdracht uitgevoerd. Zij heeft in een korte tijd de materie eigen gemaakt en draaide als een zelfstandige professional mee. Linda is in staat om snel verbinding te maken en op een natuurlijke en respectvolle manier zich in de organisatie te bewegen. Daarnaast heeft zij laten zien betrokken te zijn waarbij zij nooit haar opdracht uit het oog is verloren. Zij is een waardevolle aanvulling geweest voor het team. Een professional die met haar kwaliteiten goed op verschillende HR interim opdrachten kan worden ingezet.
Henriette Martens, Learning & Development Officer Heineken.

Ik heb met heel veel plezier met Linda samen gewerkt eerst bij KPN en daarna bij AEGON. Linda is een professional die zeer betrokken is bij het bedrijf en de mensen met wie ze werkt. Linda’s werk is altijd van hoge kwaliteit, ze zet de puntjes op de i en komt afspraken na. Haar salesachtergrond komt ook bij MD goed van pas. Ze denkt vanuit de klant en praat makkelijk met verschillende stakeholders binnen het bedrijf. Kortom een collega waarop je kunt bouwen.
Liesbeth van der Wind, teamleider leiderschap en organisatieadvies NVWA.

“Ik ken Linda Witte als een hardwerkende en zeer nauwgezette talentmanager. Zij is sociaal vaardig, doorziet mensen en processen in een groter verband. Ze kent het HR vak. Daarnaast is zij sportief, vrolijk en collegiaal. Het was een genoegen om met haar samen te werken. ”
René Ydema – former head of HR Aegon Nederland

Linda heeft onze zoon fantastisch geholpen met het bepalen van een passende richting voor een studiekeuze. Linda is een echte professional, is enthousiast en werkt vanuit positiviteit, het talent en de energie van de scholier. Daardoor weet Linda de juiste snaar te raken en goede studies te adviseren die passen bij de persoon zelf. Onze zoon was erg blij dat hij de studiekeuze bootcamp bij Linda heeft gedaan en weet nu veel beter waar hij zich op kan richten bij de open dagen en studiekeuze.

Eveline van Veelen – moeder van Jens & Emma.

Onze zoon zat dit voorjaar in de stress vanwege de snel naderende deadline om een studie te kiezen. Een studie die past bij zijn interesses, competenties en vaardigheden. Dat dit toch is gelukt is dankzij het Studiekeuze Bootcamp van Linda Witte. Zij creëerde de juiste omstandigheden zodat onze zoon zelf stap voor stap door het woud aan studiemogelijkheden kon komen. Linda luistert goed en vraagt stevig door waardoor onze zoon op een prettige manier bij de hand werd genomen. Het resultaat: een onverwacht mooie studiekeuze en een blije opgeluchte zoon die zelf de uiteindelijke keuze (Ergotherapie) met overtuiging maakte. Ik beveel dit daarom iedere ouder en kind van harte aan!
Niels Veenhuijzen, vader van Arthur.

Linda is een toegankelijke, empathische en kundige professional. Zowel als (loopbaan) coach als studiekeuze adviseur beveel ik haar van harte aan. Linda is samen met onze puberdochter op zoek gegaan naar haar kwaliteiten, drijfveren en persoonlijke capaciteiten. Om vandaaruit meer (in)zicht te krijgen in haar te kiezen studierichting. Linda bewijst ook in dit proces haar aandacht voor de mens goed te kunnen combineren met het bieden van concrete handvatten. Het heeft geleid tot het kunnen zetten van nieuwe stappen. Kortom Linda is ook hier van toegevoegde waarde!
René Dagevos, vader van Mees.

Linda heeft onze 2 pubers fantastisch geholpen bij hun zoektocht naar een geschikte studie! Kernwoorden zijn: interactief, positief, gedegen en met focus op de kernkwaliteiten van je kind. Bij twijfel zeg ik: doen!
Karin Mandemakers, moeder van Onno & Eline.

“Linda is een enorm gedreven en bedreven coach. Ondanks dat ze over een zeer open, vriendelijke en sensitieve persoonlijkheid beschikt, is ze als geen ander in staat geweest om opbouwend kritisch te zijn, en mij in te laten zien waar ik mijzelf op professioneel vlak verder heb kunnen verbeteren. Door haar “spot on” analyses, en haar zeer motiverende en inspirerende wijze van coachen heb ik mijzelf vanuit een ander perspectief leren kennen. Hierdoor ben ik in staat geweest om mijn capaciteiten verder uit te bouwen, en mijn functioneren naar een hoger niveau te tillen. Absolute aanrader! ”
Thomas Janbroers – Productspecialist Oncologie Roche

“Linda heeft mij in een coaching traject van 5 sessies enorm geholpen in mijn zoektocht naar welk werk bij mij past en hoe ik daar invulling aan kan geven. Zij combineert een analytische met een holistische benadering en voelt feilloos aan op welke momenten in het traject welke tools ze moet gebruiken en welke vragen er gesteld moeten worden om verder te komen. Vooraf hebben we doelen vastgesteld en elke sessie is duidelijk waar we op dat moment naar toe werken. Naast inzicht in welk werk bij mij past, heb ik ook veel inzicht in mijzelf als mens gekregen. Linda is een prettige persoonlijkheid, zij is oprecht geïnteresseerd in je als mens en ze haalt precies die punten uit je verhaal waar het om gaat. Als je op een kruispunt in je carrière staat en niet precies weet welke kant je op moet, dan zou ik zeker contact opnemen met Linda Witte Coaching.”
Jeanet van de Putte – Market Insight Manager Europe Teva Pharmaceuticals