Loopbaan coaching

Doen wat bij je past geeft energie

Plezier en geluk in je (werk) leven, dat gun ik iedereen. Gelukkige mensen zijn namelijk gezonder en leven een succesvoller bestaan. En het mooie is: coaching biedt de mogelijkheid om daaraan te werken.

Als (wandel) coach ontmoet ik regelmatig mensen die niet optimaal gebruik maken van hun talent en zich daardoor minder happy voelen. Ze lopen vast in hun werk, hebben het gevoel hun kwaliteiten niet goed in te kunnen zetten of merken dat het werk energie kost in plaats van oplevert.

Vragen die ik tegenkom zijn onder andere:

  • Ik voel dat ik iets anders wil, maar durf geen keuzes te maken
  • Ik heb eigenlijk nooit bewust een loopbaankeuze gemaakt en voel dat ik nu werk doe dat niet bij me past
  • Ik heb het te druk op mijn werk om na te denken over de toekomst en toch wil ik graag een stap zetten, omdat ik hier niet blij meer ben

Als iemand de motivatie heeft om met deze thema’s aan de slag te gaan, help ik als coach graag om samen inzichten en oplossingen te vinden. Met als resultaat dat je (weer) weet wat je wilt en hoe je daar moet komen, bijvoorbeeld een andere functie of een nieuwe werkomgeving.

Dat vraagt soms om lef en durf om door bepaalde belemmeringen heen te breken en eigen keuzes te maken. En te leren denken in mogelijkheden bij jezelf. Hoe mooi is het als dit jou lukt?

Ervaringen van coachees:

Linda is een erg fijne gesprekspartner. De duidelijke structuur in de coachgesprekken zorgt ervoor dat je dieper tot de kern komt zonder dat het geforceerd voelt. Linda heeft een prettige, open en vriendelijke houding. Ze stimuleert je op een positieve en energieke wijze goed naar jezelf te kijken. De wandelingen in de buitenlucht geven een extra dimensie aan de gesprekken. Ik wil haar van harte aanbevelen.
Toinet van der Vliet, freelance event manager.

Linda is een enorm gedreven en bedreven coach. Ondanks dat ze over een zeer open, vriendelijke en sensitieve persoonlijkheid beschikt, is ze als geen ander in staat geweest om opbouwend kritisch te zijn, en mij in te laten zien waar ik mijzelf op professioneel vlak verder heb kunnen verbeteren. Door haar “spot on” analyses, en haar zeer motiverende en inspirerende wijze van coachen heb ik mijzelf vanuit een ander perspectief leren kennen. Hierdoor ben ik in staat ben geweest om mijn capaciteiten verder uit te bouwen, en mijn functioneren naar een hoger niveau te tillen. Absolute aanrader!
Thomas Janbroers, Sales & marketing manager Benelux Haemato/ Onco.

Linda heeft mij in een coaching traject van 5 sessies enorm geholpen in mijn zoektocht naar welk werk bij mij past en hoe ik daar invulling aan kan geven. Zij combineert een analytische met een holistische benadering en voelt feilloos aan op welke momenten in het traject welke tools ze moet gebruiken en welke vragen er gesteld moeten worden om verder te komen. Vooraf hebben we doelen vastgesteld en elke sessie is duidelijk waar we op dat moment naar toe werken. Naast inzicht in welk werk bij mij past, heb ik ook veel inzicht in mijzelf als mens gekregen. Linda is een prettige persoonlijkheid, zij is oprecht geïnteresseerd in je als mens en ze haalt precies die punten uit je verhaal waar het om gaat. Als je op een kruispunt in je carrière staat en niet precies weet welke kant je op moet, dan zou ik zeker contact opnemen met Linda Witte Coaching.
Jeanet van de Putte, Patient Services and Support.